+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • ABRO QF-35 Rehviparandusvedelik 425ml

    7,11 €
    12810

    On mõeldud rehvide kiirremondi ja täispuhumise jaoks. Automaatselt balanseerib ratast. Õhurõhk rehvis pärast töötlemist ulatub 2,4 atmosfäärini. Väga efektiivne ilma sisekummita rehvidele, kuid remondib ka suuremaid auke sisekummides.

    KASUTUSJUHEND: Keerake ratas nippeliga allapoole. Raputage balloon (kui temperatuur on 0°С, eelnevalt soojendada plus temperatuurini soojendaja abil, mitte avatud tulel). Keerake plastiktoru rehvi nippeli keerme paele, mitte siibri väljakeerates. Võtke ära kork ja hoides ballooni vertikaalselt vajutage nuppule. Sisestage täitja, kasutades ära terve ballooni sisu (kestab umbes 1 minut). Ühendage lahti ning sõitke väiksel kiirusel umbes 2-3 km, et rehvitäitja ulatuks tervele rehvimahule. Pärast seda kontrollige rehvi rehvi rõhku ja vajadusel viige seda normi. Ratad kahjustatud siibritega, laiate rehvidega ja sisekummide kahjustustega ning külje aukudega, ei kõlba remontimiseks antud ainega. Ei soovitata kasutada mootoratastel, jalgratastel jne.

    Maht 425 g.

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 6 või enam

        • Wait
          • ABRO
            QF-35
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.