+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 1306 Klaaskiudmatt 300g/m2 Troton

    3,16 €
    56606

    Klaaskiudmatt koos vaiguga sobib suurepäraselt lamineerimiseks. Mõlema kombinatsiooni iseloomustab hea vastupidavus lühiajalisele kõrgele temperatuurile (isegi kuni 70 °C) ning suurepärane nake erinevate materjalidega, nagu metallid ja plastid. Vaiku saab kasutada ka juba lakiga kaetud elementide jaoks ning vuukide vastupidavuse ja kemikaalide vastupidavuse suurendamiseks.

    Vaiku ja klaasmatti kasutatakse lamineerimisprotsessis laialdaselt erinevates tööstusharudes. Sobib kasutamiseks ehituses, autotööstuses ja paadiehituses. Kasutatakse materjalina paadikerede, autokerede ehitamiseks või paakide ja seadmete korpuste vooderdamiseks. Renoveerimis- ja remonditöödel kasutatakse sageli vaiku ja klaasmatti. Need sobivad suurepäraselt plastikusse ja muudesse materjalidesse aukude või õõnsuste lappimiseks ja liimimiseks.

    Mitte kanda reaktiivsetele kruntvärvidele, ühekomponentsetele akrüül- ja nitrotselluloostoodetele.

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 6 või enam

        • Wait
          • TROTON
            1306
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.