+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • Diislilisand-kontsentraat 1L MANNOL 9983

    8,06 €
    Säästlik Kvaliteediklass
    6494

    MANNOL Winter Diesel 1: 1000 on spetsiaalne antigeellisand, mis on välja töötatud ainulaadse tehnoloogia abil nii suvise kui ka talvise diislikütuse hangumispunkti (geelistumise) ja piirava filtreerimistemperatuuri vähendamiseks. Sobib igat tüüpi diiselkütusele ja igat tüüpi diiselmootoritele (atmosfääri- ja turboülelaaduriga) mis tahes kütusesüsteemidega, mis on varustatud ja ei ole varustatud diisli tahkete osakeste filtrite ja katalüsaatoritega. Ei muuda kütuse põhiomadusi, ainult parandab selle omadusi madalal temperatuuril.

    Omadused:
    - Hoiab ära diislikütuses sisalduvate parafiinide kristalliseerumise madalatel temperatuuridel;
    - Vähendab diislikütuse piiravat filtreerimistemperatuuri (kuni -36 °C) ja hangumispunkti (kuni -47 °C). Optimeerib ja stabiliseerib kütusesüsteemi tööd madalatel temperatuuridel, hoiab ära filtrite ja kütusetorude ummistumise vahakristallidega;
    - Suurendab kütuse põlemise täielikkust ja põleb täielikult ära, ilma et tekiks tahma ja tuha jääke;
    - Hõlbustab mootori käivitamist madalal temperatuuril;
    - Sisaldab pesuaineid, mis hoiavad kütusesüsteemi komponendid ja sõlmed puhtad;
    - Kaitseb kütusesüsteemi korrosiooni eest;
    - Neutraliseerib vee kondenseerumist kütusepaagis, hoides ära jääkorkide teket elektrisüsteemis negatiivse välistemperatuuri korral.

    Kasutamine: Enne kasutamist loksutada korralikult. Lisa diislikütusele või otse kütusepaaki enne iga tankimist või kohe pärast seda, alates sügisest, vahekorras 1:1000 (250 ml antigeeli 250 liitri kütuse kohta). Ise segunev.
    Tähelepanu! Lisand külmub külmas ja näitab oma täisomadusi ainult diislikütusega segamisel. Külmumisohu tõttu ei tohi lisandit hoida temperatuuril alla 0 C. Külma mõjul muutub see tahkeks ja mittevedelikuks. Sel juhul, et see uuesti kasutuskõlblikuks muutuks, tuleb see soojendada toatemperatuurini. Lisandit võib kütusele lisada ainult siis, kui see on vedelas olekus.
    Soovitatav regulaarseks kasutamiseks.

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 6 või enam

        • Wait
          • MANNOL
            9983
            Tootekood
            SCT - MANNOL
            MN9983-1PET
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.