+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 9908 MANNOL Jääsulataja 450ml

    3,11 €
    10387

    Sulatus on väga tõhus autode ja muude sõidukite väliste elementide sulatus. Eemaldab kiiresti ja tõhusalt lume ja jää tuuleklaasidelt, esituledelt, klaasipuhasti labadelt, pesuri düüsidelt, taga- ja külgakendelt. Sobib lukkude, auto uste, pakiruumi kaante jms sulatamiseks.

    Omadused:
    - Eemaldab tõhusalt mustuse, teede jäätumisvastased ained, õliplekid, silikoonkile ja muud rasked saasteained klaasilt ja esituledelt;
    - Annab töödeldud pindadele jäätumisvastased omadused;
    - teeb tuuleklaasi kiiresti ja lihtsalt selgeks, pakkudes juhile selget nähtavust ja suurendades sõiduohutust. Sobib igat tüüpi esiklaasidele: tripleks, sekuriflex jne. soojendusega ja ilma, samuti taga- ja külgklaaside (karastatud klaas) ja mis tahes materjalist esilaternate jaoks;
    - ei jäta klaasile plekke ja triipe;
    - Keemiliselt neutraalne kummi, plasti ja värvide suhtes.

    Kasutamine: sõitjateruumi soojendamine klaasi sulatamiseks ei ole vajalik. Eemaldage puhastatavatelt sõiduki osadelt lahtine lumi. Pihustada jäistele pindadele ja lasta imenduda. Mehaanilise puhastamise vahendeid (kaabitsad ja harjad) pole vaja kasutada - jää lahustub kiiresti.

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 6 või enam

        • Wait
          • MANNOL
            9908
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.