+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 9953 MANNOL Silikoonmääre 200ml

    2,72 €
    16293

    Silicone Spray on räniorgaanilistel ühenditel põhinev universaalne kaitsev veekindel, isoleeriv ja hõõrdumisvastane aine. See on muu hulgas ette nähtud erinevatest materjalidest (näiteks metallist ja plastist) hõõrduvate pindade tõhusaks määrimiseks, et kõrvaldada sõiduki kasutamisel tekkivad ummistused, kriuksumine ja pragunemine. Soovitatav kasutada kohtades, kus ei ole soovitatav kasutada naftasaadusi ja rasvu sisaldavaid määrdeaineid.

    Omadused:
    -moodustab töödeldud pinnale silikoonmolekulidest pideva läbipaistva polümeerikihi, mis annab pinnale suurepärased vett-, tolmu- ja antistaatilised omadused, lisaks vähendab hõõrdumist, hoiab ära kriuksumise, külmumise ja korrosiooni;
    - Võib kasutada nii autos kui ka väljaspool, plastist, kummist, metallist, puidust jms pindadel.
    - kaitseb pindu ja taastab nende sära, kaitseb ultraviolettkiirguse eest;
    - taastab kummi- ja plastosade elastsuse ning kaitseb neid kuivamise ja pragunemise eest;
    - Ei sisalda mineraalõlisid ja rasvu.
    - Soovitatav turvavööde ja luukide rullide ja juhikute määrimiseks, uste, kapotide, pagasiruumi kaante jms kummitihendite külmumise eest kaitsmiseks. Kaitseb kaitserauad, radiaatorivõred, spoilerid, liistud, vinüülkatted jne vananemise ja rabeduse eest. Kaitseb elektriseadmeid ja kontakte niiskuse ja vee eest.

    Kasutamine: Puhastage töödeldav pind enne kasutamist. Enne kasutamist loksutage purki hästi. Pihustage ühtlaselt pinnale vajalikus koguses 10-15 cm kauguselt, vajadusel pühkige pind kuiva lapiga. Mitte kasutada toiduga kokkupuutuvatel esemetel. Saate toote kanda kuivale käsnale või lapile ja pinda põhjalikult pühkida. Vältige klaas-, laki- või kangaspindadele kandmist. Ärge kasutage roolil, pedaalidel ega ukselinkidel.

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 6 või enam

        • Wait
          • MANNOL
            9953
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.