+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 9896 Kupferpaste (0,05) 50g MANNOL

    2,39 €
    19936

    Kõrge temperatuuriga pasta, millele on lisatud paksendajana vasepulbrit, kulumis- ja korrosioonivastaste lisandite kompleksi ning termostabiilset alumiiniumikompleksi.

    Toote omadused:
    - Tagab detailide usaldusväärse määrimise laias temperatuurivahemikus: -40 °C kuni +1100 °C;
    - Kaitseb tõhusalt korrosiooni eest agressiivses keskkonnas ning hoiab ära liikuvate osade kleepumise ja kinnikiilumise;
    - Suurepärane kaitse kulumise eest ja vähendab hõõrdumist;
    - on kõrge oksüdatsioonikindlusega;
    - Sellel on hea nakkuvus ja määrdeainekihi mehaaniline stabiilsus;
    - Mineraalõli komponendid aurustuvad kuumutamisel temperatuurini 200 °C või rohkem ning tahke määrdeaine jääb määritud pindadele.

    See on ette nähtud kinnitusdetailide ja keermestatud ühenduste määrimiseks: poldid, väljalaskesüsteemi mutrid, pidurisilindrid ja pidurisadulad, süüteküünlad, juhtmestiku elemendid, soojusvaheti torud, erinevad hüdrauliliste ja pneumaatiliste presside kinnitused, puksid puurvoolikutes. Autotööstuses ketaspidurite (piduriklotside) ja väljalaskesüsteemide määrimiseks. Keemiatööstuses plokkide ja seadmete, turbiinide ja katelde kuumtöötlemisel. Keraamika- ja ehitustööstuses pneumaatiliste vasarate, betooni- ja keraamiliste trellide määrimiseks. Ehituses - suure koormuse, tugeva surve ja söövitavate ainete mõju all töötavate ehitus- ja montaažielementide määrimiseks.

    Kasutamine: Kanna puhastatud pinnale pintsli, pintsli või mittekiulise lapiga. Määrimise osa kasutusel oleneb ulatusest.

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 6 või enam

        • Wait
          • MANNOL
            9896
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.