+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 9978 Konditsioneeri puhastusvahend aerosool 200ml MANNOL Air-Con Fresh

    3,21 €
    62939

    Air-Con Fresh on profülaktiline aine autode kliimaseadmete, ventilatsioonikanalite ja auto õhukanalite desodoreerimiseks ja desinfitseerimiseks ilma salongi filtrit eemaldamata.

    Omadused:
    - Eemaldab tõhusalt ja kiiresti ebameeldivad lõhnad, bakterid, seened ja hoiab ära nende taastekke. Sisaldab triklosaani;
    - jätab värske ja meeldiva lõhna;
    - Edendab allergiliste ja nakkushaiguste ennetamist.

    Rakendus:
    Kuivatage õhukonditsioneeri aurusti pind. Selleks käivitage mootor ja seadke 10 minutiks järgmised kütte- ja ventilatsioonitingimused: kliimaseade välja lülitatud, ringlusse lülitatud, õhu juurdevool seatud jalaruumi, temperatuur ja ventilaatori kiirus maksimaalseks. Enne kasutamist loksutage purki hästi. Asetage MANNOL Air-Con Fresh õhuringluse süsteemi sisselaskealale (tavaliselt asub õhu sisselaskeava kõrvalistuja jalaruumis). Lülitage õhuvarustus esiklaasile. Seejärel vajutage pihusti alla, kuni see oma kohale lukustub. Desinfitseerimise ajal hoidke aknad ja uksed 10 minutit suletuna. Seejärel lülitage pihusti välja ja kuivatage konditsioneeri aurusti, kasutades samu sätteid, nagu eespool kirjeldatud. Lülitage mootor välja ja ventileerige salongi vähemalt 10 minutit.

    Tähelepanu! Desinfektsioonivahendite ohutuks kasutamiseks lugege enne kasutamist kindlasti läbi etiketi sisu ja tooteinfo.

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 6 või enam

        • Wait
          • MANNOL
            9978
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.