+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • Hüdraulikaõli MANNOL LHM+ 1L

    4,39 €
    7344

    HÜDRAULILINE MINERAALVEDELIK PIDURISÜSTEEMIDE JA VEDRUSTUSTE JAOKS Universaalne aastaringne mineraalmaterjalide baasil saadud õli on ette nähtud kasutamiseks autode Peugeot ja Citroen rooli ja hüdro sidurite jaoks. Tagab hüdraulikasüsteemi kerge töötamise madalatel temperatuuridel (kuni -40°C). Ei sobi kokku sünteetiliste materjalide baasil saadud pidurivedelikega. Suurem viskoossusindeks. Suurepärased omadused madalatel temperatuuridel. Väga madal hangumistemperatuur. Madal viskoossus. Takistab parafiinsete setete teket. Võimaldab kiiret käivitamist ja kasutamist temperatuuridel kuni -40°C. Väga head kulumisvastased omadused. Suurepärane kaitse oksüdeerumise, korrosiooni ja kulumise vastu. Kõrgem keemistemperatuur ja niiskuskindlus. Ei mõju keemiliselt tavalistele kummitihenditele ja voolikutele.

    KASUTAMINE: Kasutamiseks ainult karastamata terasest (pinnakatteta terasest/ ? rohelistes) paakides. Ei segune ning ei sobi kokku sünteetiliste vedelikega seeriast Lockheed DOT. Sõiduautode ja mõnede väikeste veoautode, Peugeot ja Citroen, pidurisüsteemid ja rooli hüdrovõimendid. Hüdraulilised tööstuslikud süsteemid temperatuuridel -40°C kuni 50°C.

    SPECIFICATIONS

    DIN 51524-3

    ISO 7308

    APPROVAL
    RECOMMENDATION

    FIAT 9.55597

    IVECO 18-1823

    NEW HOLLAND NH-610A

    PSA B71 2710

    SDFG OF1611S

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 6 või enam

        • Wait
          • MANNOL
            Tootekood
            MANNOL LHM+ Fluid
            Tootekood
            MN8301-1
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.