+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • MIFOL Kulumisvastane õlilisand 25ml

    3,26 €
    5150

    Vähendab hõõrdumist käivitamisel ja tööreziimil kolm korda. Suurendab mootori võimsust. Vähendab kütusekulu vähemalt 6%. Vähendab CO ja CO2 hulka heitgaasides. Puhastab mootorit. Suurendab kompressiooni. Vähendab mootori ja transmissiooni müra. Vähendab diiselmootori tahmasust. Kindlustab korrosioonikaitse. Sobib kasutamiseks kõikides mootorites. Mifol'i head kaitseomadused on seletatavad asjaoluga, et selle komponendid moodustavad metalli pinnale tugevalt haakunud orgaaniliste molekulide kihi, mis muudab tunduvalt hõõrdumistingimusi ning tõstab märgatavalt õlikihi vastupidavust.

    Maht 25 ml.

    Mootori- ja transmissiooniõli lisand MIFOL 

      Tegemist on seadmete kulumist ja hõõrdumist vähendava vedelikuga, mille toime on tuntav juba esimese tunni aja jooksul pärast selle lisamist. Vahend toimib efektiivselt nii bensiini- kui diiselmootorite puhul ning on tulemuslikult kasutatav ka käigukastide ning tagasildade juures. Samuti võib seda kasutada kõigis kahetaktilistes mootorites, mis on olnud vähemalt aasta normaal tingimustes kasutusel (näiteks mopeedid, mootorsaed, muruniidukid jne.) 

    Toime:
    *Vähendab hõõrdumist käivitamis momendil ja detailide kulumist 3x tavareziimist.
    *Vähendab mootori võimsuse kadu.
    *Vähendab kütusekulu kuni 6%.
    *Kiirendab CO muutumist CO2-ni.
    *Järk-järgult puhastab mootorit.
    *Tõstab kompressiooni.
    *Vähendab müra mootoris ja transmissioonis.
    *Vähendab diiselmootori suitsemist.
    *Tagab kaitse korrosiooni eest.

     Soovitatakse kasutada perjoodiliselt 10 000- 15 000 km-se läbisõidu järel mootorites ja 50 000- 60 000 km-sel läbisõidul ülekannetes ja käigukastides.
     
    Väite paikapidavust on tõestatud autoremonditöökodades ning seda kinnitavad ka oma ala professionaalid.

     

    MIFOL

    Mifol on välja töödatud ja pikkaaega kasutuses olnud sõjaväetehnika määrdeõlide lisandina. Kasutadas Mifoli erinevate õlide lisandina on saavutatud hämmastavaid tulemusi. Mifoli kõrget kaitse omadust seletatakse, et tema komponendid tekitavad metalli pinnale vastupidava tugevalt haakuva orgaanilise molekulkihi, mis olemasolevatele oludele vastavalt muudab hõõrdumise tingimusi ja märgatavalt tõstab suurematel koormustel töötavate detailide õlitusastet. Mifol tasakaalustab ja tagab erinevatel koormustel ja temperatuuridel töötavate õlitatavatte detailide määrde tingimuste säilimise.
     Kasutamine: Mootorites vahekorras (1:200) ehk 0,5% õli kogusest; 25 ml on mõeldud 4-5 liitri mootoriõli kohta. Transmisiooni  ülekandemehanismides vahekorras (1:50) ehk 2% õli kogusest;      25 ml on arvestatud 1- 1,25 liitrile transmisiooniõlile. Kaitseks korrosiooni eest ja konserveerimiseks talviseks ajaks kasutage vahekorras (1:10).

    Auto kroomitud detailide kaitseks soolast tekitatud  korrosiooni vastu kasutage 10% -list bensiini ja Mifoli lahust, see tagab nende säilimise talve perjoodil. Juhul kui Mifoli on enne kasutamist hoitud külmades tingimustes ja see on tugevalt tahenenud, siis enne tarvitamist sojendage tuupi 15°C nii, et oleks võimalik sisu korralikult kätte saada. Külmumine ei halvenda Mifoli omadusi.

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 6 või enam

        • Wait
          • Tootekood
            MIFOL
            MIFOL
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.