+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 9669 MANNOL Käivitusvedelik 450ml Motor Starter

    3,26 €
    23950

    Motor Starter on spetsiaalne toode aerosooli kujul, mis on loodud sõiduautode, veoautode, ehitus- ja põllumajandusautode kahe- ja neljataktiliste diiselmootorite (sealhulgas pumbapihustid ja ühisanumasüsteemid) ja bensiini (sissepritse- ja karburaator) käivitamise hõlbustamiseks. masinad, mootorrattad, mopeedid, ATV-d, mootorsaanid, mootorsaed, gaasimootoriga tööriistad, aiatehnika, samuti igat tüüpi laeva- ja paadimootorid, kompressor- ja generaatormootorid. Tagab kiire ja usaldusväärse käivitamise talvel isegi äärmise külma, kõrge õhuniiskuse, märja süüteküünalde, ebakorrapärase kütusevarustuse ja tühja aku korral. See on tuleohtlike toimeainete, sealhulgas estrite kombinatsioon.

    Omadused:
    - Sisaldab spetsiaalseid määrdelisandeid, mis välistavad mootori käivitamisel silindri-kolvi grupi kulumise ja mikro kinnikiilumise;
    - Kaitseb mootorit korrosiooni eest;
    - Regulaarsel kasutamisel pikendab mootori ja aku eluiga;
    - Parandab kütuse süttivust;
    - Suurendatud kütteväärtusega ning tagab õhu-kütuse segu ühtlase ja täieliku põlemise;
    - Ökonoomne.

    Rakendus:
    Raputage pudelit. Pihustage ainet 5-7 sekundiks otse õhufiltrisse või õhu sisselasketorusse ja seejärel käivitage mootor kohe. Bensiinimootorite puhul vajutage kergelt gaasipedaali. Diiselmootorite puhul vajutage rikke eest gaasipedaali. Ärge pihustage süüteküünaldele ega küttesüsteemi osadele.

    Märge:
    Kuna toode sisaldab tuleohtlikke aineid, ei ole selle kasutamise ajal suitsetamine lubatud ning seda ei tohi kasutada lahtise tule ja muude süüteallikate läheduses.

    ult.

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 6 või enam

        • Wait
          • MANNOL
            9669
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.