+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • ABRO MF-390 Mootori sisepesu 443g

    3,84 €
    2357

    Vahend valatakse mootorisse enne õlivahetust. Puhastab õlisüsteemi. ABRO sisepesu võimaldab kvaliteetset mootori õlisüsteemi sisepesu ning puhastab katlakivist, lobrist jne. Mootori sisepesu kasutamine enne igat mootoriõli vahetust muudab mootori tööd paremaks ja tööiga pikkemaks. ABRO mootori sisepesu on kõrge kontsentratsiooniga vedelik spetsiaalsete lisanditega; ühest purgist piisab täielikuks mootori sisepesuks. Tuleb toime ilma spetsiaalsete sisepesuõlideta.

    KASUTUSJUHEND: Veenduge, et õlitase on optimaalne(vajadusel valage juurde). Vahetult enne õli- ja filtrivahetust, valage purgisisu jahtunud mootorisse. Käivitage mootor ja laske töötada tühjal käigul. Vajadusel pikkendage aega 20-ne minutini. SÕITMINE AUTOGA,MILLE ÕLISÜSTEEMIS ON SISEPESU, ON RANGELT KEELATUD! Käivitage mootor, valage kasutatud õli välja ja võtke vana filter maha. Suurel läbisõidul, mootori sisepesude ja õlivahetuste vahel, lisaks veel kulunud mootorite on tungivalt soovitav võtta maha ja hoolikalt puhastada karteripõhja. Paigaldage uus õlifilter ja valage õli vajaliku taseni.

    Maht 443 ml

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 6 või enam

        • Wait
          • ABRO
            MF-390
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.