+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 11.91Z SHINY D-Tox 1L

    10,66 €
    SHINY GARAGE

    D-Tox geeldeironisaator on toode, mis eemaldab metallilised lisandid. Eemaldab kergesti varjatud rooste- ja metalliosakesed värvitud pindadelt, klaasilt, kummilt ja kroomilt. Sobib suurepäraselt värvi eelpuhastamiseks. Pealekandmise ajal tekib reaktsioon ja toode hakkab "veritsema". Me ei karda öelda, et see on parim seda tüüpi preparaat turul.

    Uue toormaterjali tehnoloogia kasutamine tagab lihtsa pealekandmise, viivitamatu toime saastumisele ja kõrge viskoossuse. See tähendab, et toode püsib puhastatud pinnal väga kaua ja ei jookse maha, mistõttu see tungib kauem mustuse sisse ja eemaldab selle tõhusamalt. Sobivad mustust läbistavad ja soojendavad koostisained panevad preparaadi pinnamustuse kiiremini läbi tungima, jõudes seeläbi kiiremini metallilise mustuseni. See võimaldab tootel kiiremini reageerida ja seetõttu on metalliliste saasteainete eemaldamiseks vajalik aeg lühem.

    Toote omadused:

    Ohutu värvimiseks
    välkkiire tegevus
    verejooksu mõju
    Tõhus
    Kuidas kasutada:

    Jaotage toode põhjalikult igale elemendile
    oodake umbes 2-3 minutit
    loputage rõhu all
    TÄHELEPANU!
    Toodet ei saa kasutada kuumutatud pinnal ega varjus. Selliste elementide puhul nagu klaas, plast, kumm, kroom või alumiinium, kontrollige enne kasutamist silmapaistmatus kohas. Kasutada hästi ventileeritavas ruumis, kasutada kaitsekindaid.

    -1+

    Tarne poodi 1-2 tööpäeva ? Tarne poodi 1-2 tööpäeva kui teete tellimuse kuni 17:00.

    Kui Te elate aga Tallinnast väljaspool, siis saate tellimuse 1 päeva hiljem.

    EU-AH

    Saadaval: 6 või enam

    Liisi kalkulaator

    Hind
    Kogus
    Summa
    Periood (kuudes)
    Kuumakse
        • Wait
          • SHINY GARAGE
            11.91Z
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.