+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 9891 Konditsioneeri õli PAG 46 250ml MANNOL

    4,82 €
    62941

    MANNOL 9891 PAG 46 Refrigerant oil - täielikult sünteetiline õli kliimaseadmete süsteemi kompressorite või jahutusahelate määrimiseks, tihendamiseks ja jahutamiseks sõiduautodes ja tarbesõidukites. Segatakse R134a tüüpi külmutusagentidega. Vastab kompressorite ja jahutussüsteemide juhtivate tootjate nõuetele.

    Tihendavate tihendite määrimiseks remondi- ja paigaldustööde ajal, kanda tihendite pinnale pintsli abil. Kui lisate või vahetate, valage konditsioneerimissüsteemi teenindamiseks õli spetsiaalse otsiku ja seadeldise abil. Kuna õli imab õhu juurdepääsul niiskust, säilitage pärast kasutamist õli tihedalt suletuna.

    Autodesse paigaldatavad konditsioneerimissüsteemide õhkkompressorid nõuavad kindlalt määratletud tüüpi määrdeainete kasutamist. Alates 1996. aastast kasutavad enamik toodetud kliimaseadmeid R134a külmaainet ja vajavad kompressorimehhanismide määrimiseks PAG (polüalküleen) õli. Sobimatu kompressoriõli kasutamine või vale viskoossus võib kompressorit ennast kahjustada. Enamikul juhtudel on uue kompressori vigastamise peamine põhjus sobimatu või nõuetele mittevastava kompressoriõli kasutamine.

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 6 või enam

        • Wait
          • MANNOL
            9891
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.