+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 9900 Mootori sisepesu 10-min. 350ml MANNOL

    1,66 €
    26224

    Motor Flush Spetsiaalne puhastusvahend sademete, mustuse, muda ja kulumisproduktide eemaldamiseks mootori osadelt, sealhulgas õlisüsteemi kõige raskemini ligipääsetavatelt elementidelt.

    Toote omadused:
    - Puhastab õlipumpade õlisüsteemi ja filtriekraanid. Tagab loputamise ajal usaldusväärse määrimise, vältides mootoriosade kulumist. Tänu puhastus- ja dispergeerivate lisandite ainulaadsele koostisele tagab see väga tõhusa ja ohutu süsiniku ladestumise eemaldamise, sealhulgas kolvi kroonilt;
    - Eemaldab nii lahustuvad kui ka õlis mittelahustuvad lisandid;
    - Puhastamine on õrn kõikide mootori osade ja koostude suhtes ega kahjusta neid;
    - kasutatud tihendite suhtes neutraalne;
    - Seguneb igat tüüpi mootoriõlidega (mineraal- ja sünteetiline jne) ning seda saab kasutada mis tahes bensiini- ja diiselmootorite loputamiseks turboülelaaduriga või ilma, heitgaaside puhastussüsteemidega ja ilma;
    - Täielikult tühjenenud süsteemist koos vana õliga.

    Kasutamine: Mootori töötemperatuuril lisage anuma sisu kasutatud mootoriõlile enne selle vahetamist. Pärast 10-minutilist mootori tühikäigul töötamist tühjendage kasutatud õli, vahetage filter ja täitke uus õli (ÄRGE LIIKAGE SÕIDUKIS ENNE UUE ÕLIGA TÄITMIST!). 0,35-liitrise kanistri sisust piisab kuni 6-liitrise õlisüsteemi mahuga mootorite loputamiseks. Ei sobi märgsiduriga mootorratastele.

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 6 või enam

        • Wait
          • Tootekood
            MANNOL
            9900
            Tootekood
            MN9900-035ME
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.