+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 4703 Õlilisand Resurs Total Engine 50g VMPAUTO

    6,97 €
    77215

    Mootori lisand

    Mootorilisand on mõeldud CIP taastamiseks ja bensiinimootorite kulumiskaitseks. Selle tegevus põhineb metallide katmise tehnoloogial - mootoriosade kulunud pindade taastamise protsessil hõbeda, tina ja vase sulami nanoosakestega. Sel juhul toimub kompositsiooni aktiveerumine ainult kõrgendatud temperatuuril, st. hõõrdumistsoonides. Metallist nanoosakesed ühtlustavad detailide pindade struktuuri, viies mootori parameetrid tehase parameetritele lähemale. Osakeste suurus on alla 1 mikroni, mis võimaldab neil vabalt läbi õlifiltri läbida.

    Omadused:
    Aktiivne komponent, vase, tina ja hõbeda sulami nanopulber, siseneb hõõrdumistsooni, luues sõlmede pinnale kattekihi. See suudab ühtlustada kõik mikrodefektid ja parandada silindri-kolvi rühma osade ja väntvõlli laagrite jõudlust.

    Testid on näidanud, et "RESURSiga" väheneb kulumine kuni 4 korda alates mootori esimestest töösekunditest. See efekt on fotodel selgelt näha – kulumiskoht koos "RESURS" lisandiga on palju väiksem.

    Temperatuuri ja rõhu mõjul osakesed aktiveeruvad ja hakkavad pinda taastama, reageerides eelkõige metalli kahjustustele. Erinevalt eelmiste põlvkondade preparaatidest moodustab "RESURS" poorse struktuuri, mis nagu käsn hoiab õli ja hoiab seda hõõrdumistsoonis, kaitstes osi usaldusväärselt külmkäivituse ajal kulumise, mootori ülekuumenemise, äkilise kiirenduse ja aeglustamise eest.

    Rakendus:
    1. soovitav on vahetada õli ja filter;
    2. Soojendage mootor töötemperatuurini ja lülitage see välja;
    3. Raputage pudelit tugevalt 20-30 sekundit;
    4. valage pudeli sisu õli täiteava kaela;
    5. Laske mootoril 10-15 minutit tühikäigul töötada.

    Annustamine - pudel 50ml

    Kui annus on üle 2 viaali, valage ravimit lühikeste intervallidega (50-100 km).

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 6 või enam

        • Wait
          • VMPAUTO
            4703
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.