+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 9201 Katalüsaatori puhastuslisand 500ml MANNOL

    3,67 €
    73748

    Catalytic System Cleaner on professionaalne tööriist katalüüsmuundurite puhastamiseks ja tõhususe taastamiseks. Sobib kõikidele nende süsteemidega varustatud bensiinimootoritele, nii vabalthingavatele kui ka turboülelaaduritele. Samuti võimaldab see puhastada bensiinimootori toitesüsteemi ja kütuse sissepritseseadmeid kõigist tüüpilistest saasteainetest ilma lahti võtmata.

    omadused:
    - Puhastab klapid, kolvirõngad, tööpinna - katalüüsmuunduri elemendid, väljalaskesüsteemi süsiniku-, tõrva- ja muudest ladestustest. Eemaldab põlemiskambri seintelt ja kolvirõngaste soontest süsiniku ladestused, vältides nende tekkimist;
    - Aitab puhastada hapnikuanduri elektroode (lambda sond);
    - Taastab mootori algse võimsuse, vähendades väljalaskesüsteemi hüdrodünaamilist takistust;
    - Optimeerides põlemisprotsessi ning kõrvaldades kütuse- ja väljalaskesüsteemide saastumise, vähendab see kütusekulu ja heitgaaside toksilisust;
    - tulevikus kaitseb see pikaajalise toimega katalüüsmuundurit ummistuste eest ja kütusesüsteemi korrosiooni eest;
    - Pikendab katalüüsmuunduri ja kogu väljalaskesüsteemi kasutusiga.

    Kasutamine: ühendage sissepritseseade silindriga. Sisestage (torgake) selle nõel mootori õhuvõtuava kummivoolikusse ja riputage õhupall tagurpidi (näiteks ülestõstetud kapoti serva äärde) tilgutiks. Lülitage rahavoog sisse. Laske mootoril umbes 30–45 minutit tühikäigul töötada kiirusel 1500 p/min. Ärge laske mootoril üle kuumeneda. Kui väljalaskekollektor hakkab punaselt helendama (kõrge temperatuuri tõttu), lõpetage viivitamatult puhastamine.

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 6 või enam

        • Wait
          • MANNOL
            MN9201
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.