+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • Mineraalne õli MANNOL Diesel 5L 15W40

    14,60 €
    7329

    Mitmeastmeline turistiklassi mootoriõli kõrgelt rafineeritud mineraalide baasil suure jõudlusega diiselmootoritele turbolaaduriga ja ilma, väga suure läbisõiduga, töötades erinevates töötingimustes.

    Toote omadused:
    - kõrge viskoossusindeksi ja suurepärase ühilduvuse tõttu tihendusmaterjalidega vähendab see lekete tõenäosust ja tagab vajaliku õlirõhu isegi märkimisväärse läbisõiduga mootoritele;
    - sellel on madal lenduvus, mis vähendab jäätmete õlikulu;
    - Hoolikalt tasakaalustatud lisandipakett tagab mootori tõhusa töö kõikides töörežiimides: külmkäivitus, linnarežiim, maanteerežiim, samuti suure koormuse korral (maastikul, ülesmäge, haagisega sõitmisel, maksimaalne koormus) ja kõrgel koormusel ümbritseva õhu temperatuurid;
    - Õlikile suure tugevuse tõttu kaitseb see tõhusalt kulumise eest, vähendab hõõrdumist ja hoiab ära korrosiooni. Tagab kõigi mootori osade usaldusväärse määrimise mis tahes töötingimustes;
    - vähendab tahma ja süsiniku teket miinimumini;
    - Looduslike antioksüdantide tõttu takistab see tõhusalt vananemist ja ei kaota oma omadusi, kui kasutatakse erineva kvaliteediga kütust (väävlisisaldusega kuni 500 ppm) suure baasarvu (TBN) reservi tõttu. hoiab mootori osad puhtana kogu vahetuste vahel.

    Mõeldud Venemaa, Euroopa ja teiste tootjate laia autopargi (autod, kerged maasturid, väikebussid ja väikeveokid) diiselmootorite maksimaalseks kaitseks.
    Soovitatav kasutada Daimleri, VW, MAN sõidukite mootorites, mis seavad mootoriõlidele täiendavaid nõudeid (vastavalt ülaltoodud spetsifikatsioonidele).


    Maht 5L

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 5

    Liisi kalkulaator

    Hind
    Kogus
    Summa
    Periood (kuudes)
    Kuumakse
        • Wait
          • MANNOL
            MN7402-5
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.