+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 9666 Tõrva ja putukate eemaldaja 5L MANNOL

    14,42 €
    72537

    Tõrvaeemaldaja on ülitõhus kontsentreeritud puhastaja vaigust ja muust kangestunud mustusest autode, mootorrataste ja muude seadmete mis tahes pindadelt, samuti igapäevaelus tavalise vedeliku kujul. Seda kasutatakse värvi-, laki- ja kroompindade, klaasi, esitulede, kaitseraudade ja liistude jms puhastamiseks.

    Omadused:
    -Eemaldab bituumeni (tõrva), asfaldilaastud, õlide ja muude tehniliste vedelike kuivatatud plekid, putukate plekid ja jäljed, lindude väljaheited, oksüdeerunud ja lagunenud laki- ja värvikatted, kahjustamata pindu:
    - suurendab töödeldud pinna sära ja värvi;
    - Puhastusvahendis sisalduv lahusti võimaldab sellel kergesti ja kiiresti tungida pinna pooridesse ja mikropragudesse, pakkudes sügavat ja täielikku puhastust;
    - Ei jäta plekke, plekke ega jälgi.

    Kasutamine: Kandke puhastatavale pinnale 9666 MANNOL tõrva eemaldajat ja jätke mõneks ajaks (3-5 minutiks) tööle. Pühkige pehme lapiga või käsnaga.
    Ettevaatust: Enne polükarbonaatplastidele ja akrüülklaasile kandmist kontrollige toote sobivust nende materjalidega väikesel nähtamatul alal.

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 4

    Liisi kalkulaator

    Hind
    Kogus
    Summa
    Periood (kuudes)
    Kuumakse
        • Wait
          • MANNOL
            9666
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.