+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 9815 Mikrokiudlapp MANNOL

    1,43 €
    72567

    Micro Fiber Cloth on lapp, mis puhastab kõik pinnad mustusest, ka need, mis vajavad õrna hoolt ja poleeritud, ilma kemikaale kasutamata. See on uus kõrgtehnoloogiline toode - mikrokiudtehnoloogia uuendus. Seda kasutatakse isiklike sõidukite hooldamiseks, autoremonditöökodades, tööstusettevõtetes ja igapäevaelus.

    Omadused:
    - tänu oma struktuurile, mis koosneb mikrokiududest, millel on palju õõnsusi, eemaldab see tõhusalt igasuguse mustuse ilma sünteetilisi pesuvahendeid kasutamata;
    - puhastab kuivalt ja märjalt;
    - Pehme ja väga hügroskoopne - imab hästi niiskust ja tolmu;
    - puhastab suurepäraselt, jätmata plekke, triipe, mikroosakesi ja kiudu;
    - ei jäta kriimustusi;
    - kõrge tugevus, vastupidavus, vastupidavus keemilisele rünnakule;
    -See on professionaalide ja autojuhtide seas end hästi tõestanud kui mugav, kiire ja usaldusväärne tööriist armatuurlaua, esiklaasi ja paljude muude auto sisemuse pindade puhastamiseks ja hooldamiseks, mis on valmistatud tehismaterjalidest ja -katetest: galvaniseeritud (kroomitud, nikeldatud) jne), värv ja lakk, plastid, kummid, roostevaba teras ja värvilised sulamid jne.

    Kasutamine: Korduvkasutatav lapp, pärast kasutamist loputage sooja veega ja kuivatage. Rätikut saab pesta kuni 95 ° C juures.

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 6 või enam

        • Wait
          • MANNOL
            9815
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.