+372 6 727 727

Teil on juba konto?

Unustasid salasõna?

Loo uus konto

Konto loomiseks sisesta enda e-maili aadress.

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 9906 MANNOL Rehviparandusvahend 450ml

    4,28 €
    6485

    Reifen Doctor on lihtsalt kasutatav aerosoolil põhinev spetsiaalne tööriist valu- ja stantsitud velgede torgatud toru- ja torurehvide hädaolukorra parandamiseks ilma neid lahti võtmata. Saadud vaht tihendab kiiresti ja usaldusväärselt igat tüüpi torkeid ja lekkeid kuni 5 mm läbimõõduga, luues õhuga suhtlemisel vastupidava isevulkaniseeruva kile. Sobib kõikidele sõiduautode, kergveokite ja nende haagiste standardmõõtudega rehvidele. Ei kehti tuuleiilide ja pikkade lõigete korral või siis, kui kaamera on plaadilt maha libisenud.

    Omadused:
    - Püsib rehvis pikka aega aktiivses olekus ja hoiab ära õhulekete tekkimise tulevikus, sh pärast korduvat läbitorkamist;
    - Ei põhjusta oksiidide ja rooste moodustumist ketta pinnale;
    - Ei mõjuta rataste tasakaalustamist;
    - Ei külmu pakasega

    Rakendus:
    1. Võimalusel eemaldage torke põhjus (nael, isekeermestav kruvi jne). Pöörake ratast torkega allapoole ja tühjendage ülejäänud õhk rehvist täielikult.
    2. Soojendage anum külmas temperatuurini, mis ei ole madalam kui + 15 ° C (näiteks soojas salongis), seejärel raputage seda põhjalikult.
    3. Keerake silindri pistik rehvi ventiili külge.
    4. Hoides õhupalli püsti, süstige kogu õhupalli sisu rehvi. Ühest silindrist piisab ühe rehvi jaoks, mille velje läbimõõt (velje läbimõõt) on 15'.
    5. Täitke rehv vajaliku rõhuni. Selleks, et vaht jaotuks rehvi sees ühtlaselt ja ummistaks torkeid usaldusväärselt, tuleb sõita 10–15 km keskmise kiirusega 70 km/h.
    6. Niipea kui selline võimalus avaneb – pöörduge teenindusjaama poole professionaalse rehviparanduse saamiseks, kuni selle hetkeni jälgige regulaarselt õhurõhku rehvis.

    Märkus: ei sobi rehvirõhu seiresüsteemide (TPMS) otsese mõõtmise jaoks.

    -1+

    Tallinna laos

    Saadaval: 2

        • Wait
          • MANNOL
            9906
            Tootekood
        • Palun veenduge, et meie e-poes pakutav varuosa vastaks teie poolt otsitavale varuosale. Teie soovitud varuosa sobivuse tuvastamine võib vajada lisainformatsiooni Teie sõiduki kohta.